Ki ne akarna egy Destiny-szerű Transformers játékot? Úgy tűnik, hogy most valóban készül egy ilyen cím, bár még messze a megjelenés.

Nemrég olyan dokumentumok bukkantak fel az interneten (azóta törölték őket), melyek egyértelműen azt sugallják, hogy készülőben volt/van egy  Transformers online játék, melyet úgy kell elképzelni, mint egy Destiny vagy Warframe játékot. A Transformers eredetileg 2018/2019-ben jelent volna meg, ám a projekt jelentős késéssel készül. Fontos megjegyezni, hogy a most előkerült dokumentumok is elég régiek (2017-esek), vagyis egyáltalán nem biztos, hogy amit itt leírunk, az most is érvényes.

A Transformers online PvE és PvP élményt egyaránt tartogat.

A Transformers: Impact története szerint a jövőben az Aegis, egy hatalmas idegen szuperfegyver, a Sol rendszerbe sodródik. Az autobotok és az álcák heves harcot vívnak az elhagyott fegyver irányításáért. A csata hatalmas robbanással végződik, megsemmisítve a harcosokat, a fegyver pedig apró darabokra törik.

A szilánkok elérik a Földet is, hatalmas pusztítást okozva. Most az embereknek, az autobotoknak és az álcáknak össze kell fogniuk a túlélésért. A WCCFTECH oldala részletez egy-egy karakterleírást is, ezt mindenképp érdemes elolvasni, ha érdekel a játék. Átalakulni benne biztosan lehet.

A legutóbbi dokumentum egyébként 2021. október 31-ét említi, mint új határidőt a Transformers Online Open Beta indulásának. A teljes játék pedig ez alapján legkésőbb 2022. április 30-ig kell megjelenjen.

Természetesen ezek az időpontok még nincsenek kőbe vésve, de reménykedni azért lehet. Állítólag a Transformers játék nagyon sokat merít a Warframe-ből és a Destiny-ből, így akik ezeket a játékokat szeretik, talán ezt is élvezni fogják. A játék ráadásul úgy fest, hogy free-to-play lesz, természetesen mikrotranzakciós modellel.

Téged érdekel a PvE/PvP Transformers Online játék?

https://leet.hu/black-friday/

×