A Shadowlands kiegészítő már éles, Azeroth hősei pedig ezúttal egy teljesen ismeretlen területen küzdhetnek a békéért és a világ megmentéséért.

A Shadowlands kiegészítő már éles, Azeroth hősei pedig ezúttal egy teljesen ismeretlen területen küzdhetnek a békéért és a világ megmentéséért. Ebből természetesen kevesen szeretnének kimaradni, így mostanában meglehetősen zsúfoltak a szerverek. Ennek köszönhetően pedig néha-néha megnyekken a rendszer, sokan panaszkodnak kapcsolódási hibákra.

Mindezt a Blizzard is érzékeli, így alternatív megoldásként ingyenes Character Transfer (Karakteráthelyezés) lehetőséget kínál a felhasználóknak.

 

Természetesen nem dobálhatjuk csak úgy jobbra-balra a karaktereinket szerverek között. A fejlesztők csupán bizonyos esetekben hajlandók ingyen és bérmentve kínálni a szolgáltatást.

  • Csupán azokat a karaktereket helyezhetjük át, amelyek hivatalosan is zsúfolt (high population) szervereken pihennek.

Ha megfelelsz ennek a kitételnek, akkor a karakterválasztás során a bal alsó sarokban keresd fel a „Shop” menüpontot. Itt fel kell bukkannia a Free Character Transfer opciónak. Innentől kezdve már adja magát a történet, kiválasztod a karaktered új otthonát és pár perc múlva, ha minden jól ment, már fejest is lehet ugrani a kalandokba. Remélhetőleg további kellemetlenségek nélkül.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×