Néhány órával ezelőtt cikkeztünk arról, hogy a hivatalos jelek szerint a Fortnite következő nagyszabású eseményén a játékosok Battle Bust is vezethetnek majd.

Néhány órával ezelőtt cikkeztünk arról, hogy a hivatalos jelek szerint a Fortnite következő nagyszabású eseményén a játékosok Battle Bust is vezethetnek majd. A játékbeli eventre kedden, egészen pontosan december elsején kerül sor, s Donald Mustard – a Fortnite kreatív igazgatója – szerint ez lesz a játék történetének leglátványosabb játékbeli eseménye.

Nos, figyelembe véve, hogy Battle Bust vezetni még senkit nem láttunk, ez egy érthető kijelentés volt. Igazán várjuk, hogy milyen érzés lesz majd a volánhoz ülni.

Vagy ezt már meg is lehet kérdezni pár szerencsés felhasználótól.

Vannak ugyanis már olyan játékosok, akiknek lehetőségük nyílt vezetni a buszt. Egy játékhibának köszönhetően ugyanis előfordult, hogy páran „saját Battle Bust” kaptak a körök elején. A mozgástér rettentően korlátozott volt, nagy valószínűséggel az eseményen ennél több lehetőségünk lesz. Viszont így is el lehetett indulni a járművel Galactus irányába.

Még videó is készült a szóban forgó hibáról:

 

Reméljük tényleg nagyon látványos lesz Galactus érkezése!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×