A Black Friday és Cyber Monday események miatt igazi fesztivál hangulat uralkodik a FIFA 21-ben. Folyamatosan érkeznek a Lightning Round akciók.

A Black Friday és Cyber Monday események miatt igazi fesztivál hangulat uralkodik a FIFA 21-ben. Folyamatosan érkeznek a Lightning Round akciók, valamint pár óráig elérhető SBC lehetőségeket is kaptunk. Több Flashback kártya is megjelent a lehetőségek között, például egy új Agüero lappal is gazdagodhattunk, ha elegendő játékos pihent a klubunkban.

Most egy közkedvelt francia szélső, Alessandrini kapott Flashback verziót, ami a Los Angeles Galaxy-ban töltött idejét idézi.

Körülbelül ennyibe kerülhet a különböző platformokon az SBC – FUTBIN

A liga miatt ugyan nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog a kártya, ám a statok és a nemzetisége szinte biztos, hogy ellensúlyozza mindezt. Alessandrinit könnyedén be lehet építeni egy francia keretbe, abban viszont ilyen adatokkal az egyik legjobb lehetőségnek tűnik. Félelmetes erőt képvisel, egy igazi gyorsvonat, ami még a kapu előtt is igazán veszélyes lehet. Ezen pedig csak dob a tény, hogy 4 csillagos a Skill és a Weak Foot statisztikája is.

A kártya legfontosabb statisztikái – FUTBIN

Ráadásul ilyen minőségű kártyáért kb. 100 ezer Coint kiadni meglehetősen jó üzletnek tűnik. Ma már szinte biztos, hogy többeknek komoly hátországuk van a klubban, így meg lennénk lepve, ha ennyit ténylegesen rá kellene fordítani a játékosra. Egyetlen egy kihívást kell teljesíteni, ami a következő:

Romain Alessandrini

  • Francia nemzetiségű játékosok: Min. 1
  • In-Form lapok: Min. 1
  • A csapat összértéke: Min. 85
  • Összhang: Min. 70
  • A csapatban lévő játékosok száma: 11

Az SBC-t december 5-ig lehet teljesíteni, vagyis még van pár nap vissza belőle.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×