Váratlan fordulat.

Ha csak annyit mondanánk, hogy VAC bant kapott a fnatic egyik sztárjátékosa, akkor valószínűleg első körben mindenki flushára gondolt volna, pedig ezúttal Freddy „KRIMZ” Johansson profilja esett áldozatul. A profi svéd játékos Steam oldalán most viszont a következő felirat fogad:

A fury álnéven tevékenykedő KRIMZ profiljára a mai napon érkezett meg a kitiltás. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért, épp ezért sokan gondolnak arra, hogy csupán egy véletlen hiba miatt került ban a profilra. Még maga KRIMZ is arra kérte a Valve-ot hogy oldják meg minél hamarabb ezt a szituációt, a játékos ugyanis váltig állítja, hogy nem használt semmiféle segédprogramokat a játéka során.

Az ügy már csak azért is kellemetlen, mivel egy kétszeres Major nyertes játékosról beszélünk, épp ezért bíznak sokan abban, hogy valójában nem csalt KRIMZ és csupán mindez a véletlen műve.

A Valve egyelőre nem reagált még a témát illetően, így kíváncsian várjuk, hogy miként alakul KRIMZ sorsa. Amennyiben marad a ban, úgy szinte garantáltan elbúcsúzhatunk a 26 éves svéd játékostól, legalábbis ami a profi CS:GO berkeit illeti.

×