Az e-sport profik visszajelzései alapján Japánban új receptet alkottak, hogy a korábbi ital még ütősebben boostolja a játékosokat.

Bizonyára ti is tudjátok, hogy a videojáték-iparban rengeteg energiaital-gyártó cég próbál érvényesülni, hogy el tudja adni a termékét. Úgy gondolják, hogy amit gyártanak, kiváló gamerek számára is. Japánban kicsit máshogy gondolkodnak, ott kifejezetten gamerek miatt jön létre egy ital, ami segít megőrizni az egészséget és persze energiát ad. Ahogy megjelentek az új generációs konzolok, úgy jött egy új ital is.

A japán Morinaga a Game Boostert kifejezetten a koncentráció növelésére tervezte, gamerek számára.

A Morinaga idén tavasszal állt elő a koncepcióval, most viszont itt a 2.0-ás változat. A névadás persze a PlayStationt követi, vagyis a Jelly Game Booster Ver. 2.0. És nem mondjuk Jelly Game Booster One Series S.

Az új gamer üzemanyag tartalmaz egy sor (GABA) természetes aminosavat, A-vitamin és finom áfonyakivonatot. A GABA egy fontos tulajdonsága, hogy stressz esetén szabályozza a neuronok közti kommunikációt az agyban. Az alacsony GABA szint, szorongást, inszomniát (alvászavart) és rossz hangulatot eredményez. Klinikailag igazolt, hogy a GABA szint étrendkiegészítővel való növelése segít csökkenteni a stresszt, és jótékony hatással van az alfa-agyhullámokra.

Amennyiben a GABA szint optimális az agyban, jobban tudsz összpontosítani, könnyebben koncentrálsz és nyugodtabb leszel.

Miután a cég korábban visszajelzést kapott profi esport versenyzőktől, miszerint a Jelly Game Booster eredetileg túl édes volt, a receptet módosították. Ezen felül a Ver. 2.0 kompaktabb, 150 grammos tasakban van, ami állítólag azért hasznos, mivel a meccs közben is könnyen lehet inni belőle.

A Jelly Game Booster Ver. 2.0 ára 220 jen, nagyjából 620 forint. Bár azt hiszitek csak Japánban elérhető, valójában az Amazonról lehet belőle rendelni. Te megkóstolnád?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×