A játékosok a Black Ops Cold War megjelenés óta panaszkodnak rá, a Treyarch viszont csak most kezdett elgondolkozni rajta.

A robbanás okozta sebzéssel szemben kiválóan ellenálló Flak Jacket perk régóta része a Call of Duty játékoknak. A robbanásokkal szemben mindig kiváló védelmet biztosított. Úgy tűnik, hogy a Black Ops Cold Warban viszont túltolták a képességet, mivel a játékosok az igen súlyos robbanásokat is túlélik vele.

Nevetséges videók jelentek meg a neten: a perk használói valóságos szuperhősök.

A játékosok persze már régóta mondják, hogy valami nincs rendben, hiszen a Flak Jacket túl erős, de úgy tűnik, hogy a fejlesztők végre tehetnek valamit ez ellen. Legalábbis ezt sugallja egy Reddit hozzászólás egy fejlesztő részéről.

A Treyarch munkatársa, Josh Torres azt írta a Redditen, hogy a témáról már folyt egy vita a fejlesztők közt. Bár nem részletezte a dolgot, látható, hogy a csapat tisztában van a problémával, még akkor is, ha még nincs konkrét terv a változásra vagy annak idejére.

A rajongók közben videókat készítenek arról, hogy mennyire abszurd esetekben védi meg őket a perk.

RPG and CIGMA vs. FLAK JACKET from blackopscoldwar

 

I think Flak Jacket might be a little too strong from blackopscoldwar

A legtöbben egyetértenek abban, hogy hibásan működik a perk. Ettől függetlenül a közösség reménykedik, hogy lesz megoldás, és javítják a tisztességtelen előnyt. A Treyarch legalább keresi a megoldást.

https://leet.hu/black-friday/

×