Mivel a No Man’s Sky játékosok nagyon hiányolták a bulikat és a fesztiválokat, létrehoztak egy-egy bolygót, ahol a zenéé a főszerep.

Amióta a Hello Games bevezette a valós dalkészítési lehetőséget a No Man’s Sky világába, a rajongók mindenféle dallamot létrehoztak már. Most viszont egyel megemelték azt a bizonyos lécet, amikor olyan bolygókat hoztak létre a játékban, ahol minden a zenéről szól.

Létrejöttek a Dual Rave Planet névre hallgató bolygók.

A játékosok a rajongók által létrehozott Galactic Hub tagjai. A csoport alapítói a Polygonnak annyit mondtak az intergalaktikus rave partykról, hogy ezek a csoport „összetettebb” alkotásai.

„Régen imádtam a rave partykat, ezért gondoltam, hogy jó mulatság lesz bevezetni ezt a kultúrát a játékba, és a bolygók tökéletes helyet biztosítanak erre.”

Még az év elején kezdték építeni ezeket a bolygókat, de most már készen állnak, hogy az emberek meglátogathassák őket és meghallgassák az alkotásokat. Míg egyes rajongók szívesen építettek zenei színpadokat, mások kis minijátékokat hoztak létre a vendégek szórakoztatására.

new byteblast at the rave colony (PC normal) from NMSGalacticHub

A No Man’s Sky világa tehát most különösen jó hely azok számára, akik a világjárvány miatt idén nem vehettek részt zenei fesztiválokon. Bár az érzés nem teljesen ugyanaz, mégis kellemes.

Ezt láttad már?

Ha egy űrbuli beindul – Végre saját dalokat készíthetsz a No Man’s Sky-ban

https://leet.hu/black-friday/

×