Egyre közelebb a megjelenés és úgy tűnik, hogy ezúttal már minden a célegyenesben, hiszen előtöltési dátumot és méretet is kapott a Cyberpunk 2077.

Már a csapból is a Cyberpunk 2077 folyik. Nem görgethetjük végig az üzenőfalunkat, hogy valami a játékkal kapcsolatos hírbe ne ütközzünk. A megjelenést már többször elnapolták, és a rajongók türelmét pedig a végletekig húzzák. A CD Projekt Red munkatársai most a december 10-ei dátumot célozták meg, ami ha minden igaz teljesülni is fog, ugyanis előtöltési dátumot és méretet is kapott Playstationre.

Egyesek azért siettek, hogy új generációs konzolra szert tegyenek, hogy a Cyberpunk 2077-et már a Playstation 5-ön űzzék és hajtsák. Nektek van egy jó hírünk, ugyanis December 8-tól számotokra már előtölthető a játék. Playstation 4-en közel 72 GB tárhelyet foglal el, míg az új generációs konzolon előreláthatólag 80 vagy 90 GB helyre lesz szükségünk. A plusz ugye helye az extra grafikai beállítások igénylik, de szerintem megéri ezt a kis ráadást.

Sajnos az Xboxról és PC-ről még semmilyen információt nem láttunk, de mindenképpen értesítjük a játékosokat, ha valamit megtudunk az előtöltési lehetőségekről . Már nem kell sokat aludni, és mindenki kezébe veheti a Cyberpunk 2077-et. Ha esetleg még nem vásároltad meg, akkor ezt mi Webshopunkban is megteheted, sőt a hivatalos merchandise termékekből is beszerezhetsz.

Cyberpunk 2077 (PC)

Te készen állsz a játékra?

×