Nem sokára érkezik Beckham Real Madridos lapja a FIFA-ba. Előtte még kaptunk egy jobb szélsőt a királyi gárdába. Rodrygo Record Breaker lapja megszerezhető.

Tartalmas napon vagyunk túl a FIFA-ban. Rengeteg villám SBC, Lightning Rounds ütötte a markunkat. Az emberek csak úgy szórták a FIFA pontokat, amire az EA rá is kontrázott egy jó kis Record Breaker csapattal. Szerencsére a Free to Play játékosokról se feledkeztek meg, és egy igazán szimpatikus Rodrygo lappal örvendeztettek meg minket.

Lássuk, mi kell a kiváltásához:

  • Hat-Trick Hero: Rúgj legalább 3 gólt egy mérkőzésen belül, brazil játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 LaLiga játékos van a kezdődben.
  • Setup Skills: Adj 8 gólpasszt, legalább 4 csillagos trükkmozdulattal (Skill Moves) rendelkező játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 LaLiga játékos van a kezdődben.
  • LaLiga Lessons: Rúgj gólt 13 mérkőzésen LaLiga játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 LaLiga játékos van a kezdődben.
  • Heroic Heading: Szerezz 3 gólt fejessel, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 LaLiga játékos van a kezdődben.
  • Winning Streak: Nyerj meg 7 mérkőzést Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban úgy, hogy legalább 8 LaLiga játékos van a kezdődben.

A feladatok nem nehezek, csak picit időigényesek. A lap, amúgy teljesen megéri, ráadásul, az érkező Beckhamhez is strong linket ad. Beckhamet úgyse a szélén fogod használni, és egy 433-as felállásban még jól át is tudod variálni.

Ezenfelül szimplán játékért is szerezhetünk csomagokat. 5, 10, 15, és 25 győzelem után kapunk pakkot bármilyen játékmódban. Mind a két feladat egy hétig elérhető.

Nektek, hogy tetszik Rodrygo lapja?

×