Egyedi kártya egy egyedi játékhoz.

Nem kérdés, hogy mi 2020 legjobban várt játéka. A már kétszer eltolt Cyberpunk 2077 megjelenése viszont már elképesztő közel van, a hype fenntartása érdekében pedig egy sorsolást tartott a CD Projekt Red, amiben egy szerencsés egy egyedi Cyberpunk 2077 RTX 3080-nal lehetett gazdagabb.

Sajnos a célcsoport ezúttal a kínai régióban keresendő, méghozzá a Bilibiliy platformján sorsolják a nyereményeket, így mi kimaradunk ebből az akcióból.

A kártya egyébként egy eddig még nem látott darab. Korábban ugyan láthattuk már az NVIDIA féle GeForce RTX 2080 Ti Cybepunk 2077 Editiont, amiből mindössze 300 darab készült. Az RTX 3080-as kártyákból viszont ez idáig nem mutattak még be hasonló egyedi festésű darabot.

Az viszont biztos, hogy a győztes sokkal több fps-t fog kapni az RTX 3080-nal, mint a hivatalos RTX 2080 Ti Cybepunk 2077 Editionnel. Az értékét pedig nem akarjuk megbecsülni, de remélhetőleg olyan tulajhoz kerül, aki nem fogja azonnal az eBay-re felrakni a nyereményét, így aztán ez nem is fog kiderülni soha.

A borítókép csupán illusztráció, forrása: Nvidia

×