Egy igen érdekes ballon repkedett a Macy Hálaadásnapi Parádéján. Dwayne „The Rock” Johnson légballonja ugyanis úgy nézett ki, mint egy Fortnite karakter.

Amerikában mindig nagy jelentősége van a Hálaadásnak. A Macy Hálaadásnapi Parádéja különösen ismert, főleg repülő ballonok miatt. Biztos ti is láttatok már legalább egy filmet, ahol egy hatalmas lufi repül végig az utcákon Amerikában. A parádén megjelent már Pikachu, Goku és most a mémként is elhíresült  fiatal Dwayne ” The Rock” Johnson is tiszteletét tette. A nézők szerint a ballon inkább egy Fortnite skinre hasonlított és el is indultak a spekulációk.

A posztra a híres színész és ex-pankrátor is reagált. Annyit írt, hogy: ” Már rég előtted járok BD!”

 

Az Epic még nem kommentálta az ügyet, mindenesetre nem lenne meglepő, ha Dwayne „The Rock” Johnson is tiszteletét tenné a szigeten. Rengeteg WWE szupersztár kollaborált már az Epic Games-szel, így akár egy speciális WWE szett is érkezhet a kinézetek mellé. Az biztos, hogy Amerikában nagy sikere lenne a skineknek és az Icon Series mellett pedig egy újabb kinézet csomaggal bővíthetik palettájukat. Hogy ebből mi fog kisülni azt még nem tudjuk, de Galactus úton van a Fortnite szigetére, és egyelőre Dwayne „The Rock” Jonhsonnal nem állíthatjuk meg. Addig maradnak a Bosszúállók.

Ti örülnétek egy hasonló kinézetnek?

 

 

×