Az Amazon felmondott a futárnak aki minimum egy – de ki tudja valójában mennyi – PS5 konzollal rövidítette meg őket.

A meg nem nevezett sofőrt Jenni Walker, az oxfordshire-i anya örökítette meg a biztonsági kamera segítségével, aki fiának szülinapi ajándékként szeretett volna vásárolni egy PS5-öt.

https://twitter.com/dickidub/status/1329680109616369664

Ma délután az Eurogamernek nyilatkozva Walker elmondta, hogy fia – aki 16 éves lett azon a napon, amikor a PS5 debütált az Egyesült Királyságban – nem akarta, hogy a sofőr bármilyen bajba kerüljön miatta és ajándéka miatt.

A felvételeken, amelyeket Walker férje a közösségi médiában osztott meg, az látható, ahogy a sofőr egy nagy PS5 méretű dobozzal ügyködik a furgonjának hátuljánál.

Más csomagok leszállítása után a sofőr végül visszateszi furgonjába a nagyobb dobozt és elhajt.

A Walker család eredetileg felvette a kapcsolatot az Amazonnal, de sajnos nem lett sok eredménye a megkeresésnek.

Röviden, a cég eredetileg azt mondta, hogy kivizsgálja a történteket, adott némi reményt az elúszott darab pótlására, majd később inkább másfajta kompenzáció mellett döntött – kezdetben egy olcsóbb majd később egy picit többet érő ajándékutalványt adtak, melynek értéke 50 font.

Walker lánya eközben személyesen vezetett a helyi Amazon-depóhoz és a CCTV felvételeivel szembesítette a webhely főnökét, mondván, hogy az egyik sofőrje meglépett a 450 fontos konzollal.

Az oldal főnöke megerősítette, hogy a kamerán látható sofőr az egyik alkalmazottja volt és azt mondta, hogy elbocsátják őt.

Talán itt lenne az ideje egy kicsit jobban odafigyelni a csomagokra… 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×