Újabb Liga Objective játékost kaptunk. Ezúttal a Serie A csapatépítők gazdagodhatnak egy szélső középpályással. Gerard Deulofeu lapját megéri kiszedni.

Elindult a Black Friday, aminek köszönhetően újabb tartalmat kaptunk a FIFA 21-be. A villám SBC-k már tegnap este megjelentek, és ma folytatódik az őrület. A csomagok, Best of TOTW mellé pedig Gerard Deulofeu lapját is megszerezhetjük.

Ezeket a feladatokat kell teljesíteni:

  • Serie A Wins: Nyerj 15 mérkőzést úgy, hogy csak Serie A játékosok vannak a kezdődben, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Scoring Prowess: Rúgj 30 gólt Serie A játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Assist Kings: Adj 20 gólpasszt Serie A játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Thread The Needle: Adj gólpasszt  Through Ball segítsével (háromszög, Y) 4 különböző mérkőzésen Serie A játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Feeling Finesse: Szerezz gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B) 6 különböző mérkőzésen Serie A játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.

Ezek szinte ugyanazok, mint Bellerin esetében, csak Serie A köntösben.

A lap statisztikában nagyon jónak néz ki. Jók a sebesség, és lövési értékek, kiegyensúlyozottak passz értékek, nagyon erős dribbling statok. Az egyetlen egy negatívum a 76-os Stamina, ami miatt valószínűleg a második félidőben cserére szorul majd. A spanyol link több lehetőséget is biztosít a beépítésre, de strong linket viszonylag nehéz hozzá szerezni.

Mit ajánlok? Szerintem simán megéri a szenvedést a lap kifarmolása. Ismét egy bal szélsőt kaptunk, de 7-es chemyn is jól elfut, valamint a padra bőven befér. Serie A tulajoknak kötelező darab.

Én megszerzem Deulofeu lapját. Ti kifarmoljátok?

×