A videojátékok grafikái lassan már a filmek szintjén állnak. Sokszor ámulunk a részletességeken, a legújabb konzolgeneráció megjelenése pedig csak tovább fogja mindezt feszegetni.

A videojátékok grafikái lassan már a filmek szintjén állnak. Sokszor ámulunk a részletességeken, a legújabb konzolgeneráció megjelenése pedig csak tovább fogja mindezt feszegetni. Egy-két cím ráadásul már most is sokszor olyan, mintha egy videokamerán át néznénk, nem pedig a szobánkban gubbasztanánk.

A ComicBook szemfüles újságírójának nemrégiben feltűnt, hogy ezzel már sokan tréfát is űznek a felkészületlen emberekkel. Egy észak-amerikai Reddit felhasználó öltött fel egy képet a híres fórumra, ami mellé egy történetet is megosztott az olvasókkal.

Történt ugyanis, hogy egy oregoni televíziós csatorna időnként levetít pár képet az „Out & About” műsorszekciójában olyan képekről, amiket a nézőik készítettek. Az egyetlen megkötés, hogy a szabadban készüljenek a képek és az oregoni túrák során lőjék őket. Elvégre a műsor lényege, hogy kedvet kapjanak a helyiek (és a nem éppen helyiek) az ottani tájakhoz és kimozduljanak.

Ayeeeeeeeeee from RedDeadOnline

 

Nos, itt jött a tréfa. A vicceskedő néző ugyanis egy pillanatképet küldött el a televíziónak, amit a Red Dead Redemption 2-ben lőtt. A kép olyan élethű lett, hogy a produkcióért felelős gárda azonnal bele is építette az Out & About legfrissebb részébe.

Komoly károk természetesen nem történtek, de vicces, hogy már ott járunk, hogy a játékok grafikáját sokan valóságosnak látják.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×