Hosszú idő után megtudtuk, hogy pontosan mi is a neve a Mandalorianban szereplő kicsi zöld élőlénynek. Hivatalosan is elköszönhetünk Baby Yoda-tól.

A Star Wars spin-off sorozataként készült a Mandalorian, mely hamar megnyerte magának a rajongókat. Ennek fő oka, hogy a sorozatban szerepel egy kis zöld élőlény is The Child ( A Gyerek), vagy ahogy a rajongók hivatkoznak rá Baby Yoda is. A második évadban végre nevet is kapott a kis cukiság.

Baby Yoda

Amennyiben még nem láttad az epizódot, úgy a következő tartalom Spoilert tartalmaz.

A boltokban megjelenő játékok és figurák, mind The Child névre voltak keresztelve. Egy ideig valószínűleg még ilyen címmel szerezhetjük be a termékeket, de valószínűleg a következő évadtól kezdve már az apróság rendes nevével reklámozzák őket. Ha idáig elolvastad a cikket akkor valószínűleg tényleg kíváncsi vagy arra, hogy mi is Baby Yoda rendes neve. Még egy utolsó lehetőséget adok, ha szeretnéd a sorozatból megtudni. Nem? Akkor elmondom. A The Child rendes neve nem más, mint Grogu.

Az internet népét persze megosztotta a név adás. Egyesek szerint ennél rondább nevet nem adhattak volna neki, mások szerint pedig tökéletesen illik a karakterhez. Valószínűleg egy ideig még Baby Yodaként fognak rá hivatkozni a rajongók, de mostmár mondhatjuk azt is, hogy Grogu.

A Star Wars rajongóknak további mellék sorozatok is készülnek, mint például egy Rogue One előzmény sorozat és az Obi-Wan sorozat is.

Nektek, hogy tetszik a Gyerek neve?

×