Mivel a CSGO Source 2 körüli felhajtás folyamatosan nőtt az elmúlt hónapokban, a játékosok már igen türelmetlenek érkezésének dátumával kapcsolatban.

Bár még mindig nincs konkrét dátum, az egyik volt fejlesztő, Richard Geldreich azt állítja, hogy a munkálatok már több, mint 10 éve(!) folynak.

Geldreich elégedetlenségét fejezte ki a volt S2 csapata iránt a Twitteren keresztül. Szerinte a Source 2 kiadás ismételt késéseinek oka az lehet, hogy a csapat „visszavonhatatlanul és szisztémásan mérgező”.

Richard azt is állította, hogy a csapat a „legtoxicabb fejlesztői csoport”, akikkel valaha találkozott.

„Visszatekintve azt gondolom, hogy a probléma egyik oka az volt, hogy a cég digitális terjesztési bevételei az egekbe szöktek, és az ott tartózkodó srácok mindannyian hatalmas bónuszokért és részvényekért versengtek”

– magyarázta Geldreich.

„Ez hihetetlenül mérgező munkakörnyezetet eredményezett.”

Az egykori Valve fejlesztő itt még nem állt meg. Megjegyzést tett magára a Source 2 motorra is, amely szerinte „szinte teljes idő- és energiapazarlás”.  Szerinte a motor „ötleteket másol és használ más motorokból”.

Korábban VNN Tyler elmagyarázta, hogy a Source 2 motor miért nem okoz hatalmas különbséget magában a játékmenetben. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a frissítés áldást jelenthet a térkép fejlesztőknek és más közösségi tartalom-készítőknek, akiknek sokkal könnyebb dolguk lesz ezzel a forrással.

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×