Hét fegyver, amelyet a keresztprogressziós frissítés után érdemes lesz használni.

Bár a Warzone jelenleg is megosztja a loadoutokat a Modern Warfare-ral, nemsokára érkezik a Black Ops Cold War integráció is.

A CW rengeteg halálos fegyverrel rendelkezik, amelyek drasztikusan felrázzák majd a Warzone metát, még több választási lehetőséget biztosítva a játékosoknak a tökéletes loadout elkészítéséhez. A Warzone megosztja a fegyverek progresszióját így mindkét játékban mehet majd a fegyók szintezése.

Ennek az integrációnak valószínűleg hatalmas hatása lesz a Warzone jelenlegi metájára, különösen akkor, amikor Treyarch új fegyverekkel jelentkezik majd.

Bár a Modern Warfare örökké népszerű Kilo 141 és MP5 loadoutjai várhatóan továbbra is népszerűek lesznek a játékosok körében, számos új és visszatérő fegyver létezik, amely a jelenlegi királyokat letaszíthatja a trónról.

Nem is húznánk az időt, mutatjuk a legjobb darabokat:

AK-47

Valójában az AK-47 a legszuperebb fegyver az egész játékban, nagy sebzésének és hihetetlen sokoldalúságának köszönhetően. Függetlenül attól, hogy futni szeretnél és gyorsan eljutni a győzelemhez vagy módszeresen választod ki a célpontokat messziről, nem számít, minden játékstílusban hű társad lehet.

Az egyik legjobban összeállított buildnek konkrétan visszarúgása sincs, így ez különösen nagy előnyt jelent. Azt meg kell jegyeznünk, hogy a jelenlegi MW és a CW AK-47 között ég és föld a különbség.

Krig 6

A Krig 6 az alacsony visszarúgásnak és tűzsebességének köszönhetően nagy hírnevet szerzett magának. Noha nem okoz akkora kárt, mint egy AK-47, fantasztikus pontosságával kárpótol minket.

Viszonylag könnyed módon eltalálhatjuk a játékosokat az összes tartományból. Ez óriási pluszt jelent minden Warzone játékos számára, aki növelni szeretné a killek számát. A Krig 6 kiváló fegyverkezeléssel és gyors újratöltéssel is büszkélkedik.

M16

Valójában ez a burst rifle nemrég egy kis nerfet is kapott, mivel kissé túlteljesített. Annak ellenére, hogy a Treyarch enyhítette a sebzési tartományát, és kissé megnövelte a két burst közötti delay idősávját, ez az AR még mindig hibátlanul eltakarítja az enemyt az útból.

Az M16-ot nem állítja meg a legjobb armor sem.

MP5

Bizony, sok Call of Duty rajongó csalódottan nyugtázta, hogy az MP5 továbbra is az SMG rangsor élén áll. A többjátékos lobbikat ez a villámgyors SMG uralta a CW indulási hetében, és hát valóban nem nehéz megérteni, hogy miért.

A legutóbbi nerf ellenére az MP5 továbbra is remek mobilitással és tisztességes közelharci sebzéssel büszkélkedhet. Hogy ez a változat olyan halálosnak bizonyul-e, mint a Warzone jelenlegi MP5-je? Meglátjuk, de minden bizonnyal az új attachmentek lehetővé teszik majd, hogy elődje kedvelőinek se okozzon csalódást.

Type 63

Érdemes erre a fegyverre egy apró pillantást vetni, ha ez még nem történt meg és adni neki egy esélyt, hogy bizonyítson élesben is. Míg a legtöbb félautomata darabot gyakran a lassú tűzsebesség és a gyenge magazinméretek sújtják, a 63-as nem esett áldozatul ezeknek a negatívumoknak.

A Type 63 mesterlövésszerű pontosságot és sebzést kínál a mobilitás további bónuszával.

AUG

A Modern Warfare teljesen automatikus AUG SMG-jétől eltérően a Black Ops Cold War változata nagyobb pontosságot és hatótávolságot kínál.

Ez a tactical rifle még az M16-nál is nagyobb károkat képes okozni, különösen, ha a 19,6 hüvelykes Match Grade barrellel van felszerelve. Ez 100%-kal növeli a tényleges sebzési tartományt, így még erősebb a közép-és hosszú távokon.

Stoner 63

A Stoner 63 vitathatatlanul az egyik legjobb LMG Warzoneban. Ez részben a sebesség és a pontosság kombinációjának köszönhető. Bár az RPD és az M60 is nagyobb sebzést okoz, gyenge pontosságuk miatt elég nehéz a helyzet.

Mindenestre, néhány plusz attachment – mint például a SALVO 125 RND Fast Mag és az Airborne Elastic Wrap – és mintha varázsütésre tűnnének el az enemyk előttünk.

Szerinted melyik az a fegyver, amit mindenképp érdemes használni majd?

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×