Bármennyire is szeretjük, sajnos hamarosan véget ér a Fortnite aktuális szezonja. Az Epic az utolsó heteket egy Xtravaganza menettel dobta fel.

Bármennyire is szeretjük, sajnos hamarosan véget ér a Fortnite Battle Royale aktuális szezonja. Az Epic az utolsó heteket egy Xtravaganza menettel dobta fel, aminek keretein belül csapattársakkal farmolhatjuk az értékes tapasztalati pontokat. Minél több, annál jobb, ugyanis a 100 Battle Pass tartalom után még speciális stílusokat is szerezhetünk magunknak. Alternatív verziók, ezüst, arany és foil színezések várnak a visszatérő játékosokra.

Az Xtravaganza küldetéseket nem kettő perc teljesíteni. Épp ezért is kell hozzá jó esetben egy teljes csapat. Az egyik legújabb feladat például arra kér minket, hogy „régi Fortnite helyszíneken bontsunk le buszokat és lakókocsikat„.

Több ilyen terület is található jelenleg a szigeten. Ott van Pleasant Park, Retail Row, Salty Springs, valamint Risky Reels is.

Ismerve azt, hogy mi a feladat, valószínűleg a legtöbben az autós moziba, vagyis Risky Reels-be ugranak, hogy teljesítsék a feladatot. Nos, ha olyan lobby-ba kerülünk, ahol a játékosok zöme feladatokat csinál, nem sok esélyünk van rendesen haladni. Van viszont másik megoldás.

Kevesen tudják, de ehhez a küldetéshez bőven elég Retail Row-ba ugrani. Tapasztalataim szerint kevesen járnak mostanában arra, így az is lehet, hogy az egész város a miénk lehet, mert összességében nincs jó helyen, s az emberek többnyire csak Risky-re emlékeznek, ha járművekről van szó.

Ahhoz, hogy szabadon garázdálkodhassunk, ajánlom a Team Rumble módot. A játékosok legjava már így is ezt a módot használja a Battle Pass fejlesztéséhez, ám még biztosan vannak olyanok, akik reflexszerűen kattintanak a normál módozatokra.

Hamarosan elindul tehát a Chapter 2 ötödik szezonja. Lehetséges, hogy ezzel a küldetéssel búcsúzik az eredeti területektől az Epic? Vagy a régi sziget visszatérését jelzik? Hamarosan kiderül!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×