Nem nagyon van olyan játék, aminek ne lennének kisebb-nagyobb hibái. A Black Ops Cold War sem kivétel, most God Mode-ot idézhetünk elő benne.

Nem nagyon van olyan játék, aminek ne lennének kisebb-nagyobb hibái. A mai világban már nehéz ezt kivitelezni, ugyanis olyan hatalmas és komplex tartalmak kerülnek értékesítésre, hogy szinte lehetetlen a tökéleteset nyújtani. Az új Call of Duty sem hibátlan, bizony a Cold Warba is belekerült némi furcsaság.

A Zombies módban például van egy olyan cselekvéskombináció, ami God Mode-ot idéz elő. Ez a legtöbb játékban halhatatlanságot, kifogyhatatlan lőszert, vagy éppen láthatatlanságot jelent. Ebben az esetben még a zombik viselkedését is befolyásolhatjuk.

Caspahz még egy bemutatóvideót is készített a hibáról, amit lejjebb linkelünk is azoknak, akiket érdekel mindez. Valamint igyekeztünk lépésről lépésre lejegyezni azt is, amit csinálnunk kell, hogy bekattanjon a glitch.

  1. Kapcsoljunk be az áramot.
  2. Építs egy Pack-A-Punch gépet
  3. Keresd meg az Aetherscope elemeit
  4. Az összeszedett darabkákkal menj a munkásasztalhoz (crafting table), amit a Pack-A-Punch gép mögött találsz. Rakd össze a darabokat és vedd magadhoz az Aetherscope-ot.
  5. Most lőj ki 4-et az 5 kék orbból, ami a „coffin dance”, vagyis a koporsó tánc Easter Egghez kell – Fontos a sorrend, a fentebb linkelt videóból jól látszik, hogy melyikkel kell kezdeni.
  6. Ahhoz, hogy bekattanjon a glitch, fontos, hogy Exfil körben csináljuk mindezt; ha ez is pipa, akkor öljük meg az utolsó zombit is, majd lépjünk kapcsolatba a Dark Anomaly-val.
  7. Miközben teleportálunk, lőjük ki az utolsó megmaradt kék orbot is, s ügyeljünk arra, hogy tényleg el is tűnjön.
  8. Itt az ideje előrehaladni és megszerezni Doctor Vogel naplóját.
  9. Adjuk oda Doctor Vogel szellemének a naplóját, s közben pedig figyeljünk arra, hogy még mindig a teleportáló animációban vagyunk.
  10. Bizonyosodjunk meg arról, hogy még beszél az utolsó szellem, amikor a tényleges teleportáció megtörténik.
  11. Ha minden jól ment, innentől kezdve a zombik menekülni fognak előlünk, ráadásul még bizonyos pontokon egy csoportba is fognak rendeződni.

Meg lennénk lepve, ha ezt hosszútávon a játékban hagyná a Treyarch. Ám addig érdemes vele szórakozni, tekintve, hogy nem rontjuk ezzel el mások játékát.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×