Egy rendszerhiba miatt többen is fel próbálták oldani maguknak tegnap a Cave Story+-t. Ám kiderült, hogy egy kicsit még várni kell rá.

Csütörtökönként szoktak megjelenni az Epic Games Store ingyenes ajánlatai. A Fortnite-ot is jegyző kiadó nemrég útjának indította a saját online üzletét, amin keresztül az érdeklődők éppúgy, mint a Steam, vagy a GOG esetében, játékokat vásárolhatnak maguknak. Exkluzív leárazások, játékok és ajánlatok érkeznek időről időre, hogy magukhoz irányítsák a felhasználókat.

A csütörtöki ingyen játék pontosan ilyen, valószínűleg több ezren telepítették csak ezek miatt a Store klienst a számítógépükre. Persze az sem lenne nagy meglepetés, ha ez jóval több lenne, ugyanis volt már ingyenes a GTA V is egy rövidebb ideig.

S már azt is tudjuk, hogy melyik játékra csaphatunk le jövő héten!

A Cave Story+ egy legendás akció-platformer, ami eredetileg 2004-ben jelent meg. A metroidvania kategóriába sorolható játékot Daisuke Amaya fejlesztette öt éven keresztül a szabadidejében. A cím hatalmas indie sikernek örvendett, s mára már kultjátéknak tekinthető.

 

Kilenc évvel ezelőtt, 2011-ben egy speciális 3D verzió is megjelent belőle, majd pedig a Cave Story+ 2017-ben látott először napvilágot.

Ha kedveled a stílust, de a Cave Story eddig kimaradt, nagyon ajánljuk az Epic Games jövő heti ingyenes tartalmát. A Cave Story+ december 3-tól lesz elérhető.

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×