Ismét csütörtök van, vagyis ingyenes Epic Store játék hullik a nyakunkba. Az autózás és a terep kedvelői most örülhetnek.

Ha csütörtök, akkor ingyenes Epic játék. A Fortnite-ot is jegyző Epic Games, amióta létrehozta a saját webáruházát, ingyenes tartalmakkal látja el a felhasználókat. Ezek a címek ráadásul nem csupán indie játékok, hanem több ezer forintos, értékes ajándékok. Korábban például a GTA V-öt is osztogatta a cég. Ezúttal egy offroad-mókába ugrohatunk fejest, ha szeretnénk.

A MudRunnerben óriási járművekkel kell küldetéseket végrehajtanunk, mindezt pedig offroad környezetben, amit élethű grafikával fejeltek meg, ennek örömére nem lesz egyszerű dolgunk, sőt könnyen bele is bukhatunk a küldetésbe, ha nem vigyázunk.

 

Az egyjátékos módon túl co-op módot is tartogat, így akár 4-en együtt is nekirugaszkodhatunk a MudRunner kihívásainak. Nem lesz egyszerű a játék, de épp ezért sokkal nagyobb élvezet egy-egy küldetés teljesítése, aki pedig szereti a kamionokat, teherautókat, az egész biztosan jól fog szórakozni.

Az eredetileg 25 eurós (~9 ezer forintos) játék már elérhető az Epic Games ingyenes kínálatából.

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×