Csak pár napja jelent meg a Call of Duty: Black Ops Cold War legújabb pályája, a Nuketown 84’. Máris komoly gondok vannak vele.

Mindenki nagyon izgatott volt, amikor egy klasszikus map, a Nuketown végre visszatért a Call of Duty: Black Ops Cold Warban. Az én veterán CoD-os haverjaim is rögtön rávetették magukat, egész este pörgött a multi. Arra azonban senki nem számított, hogy már most lehet „csalni” rajta.

A Nuketown pálya külső részére lehet jutni, ingyen killeket szerezve.

Annak ellenére, hogy a legrutinosabb játékosok talán már ismerik a pálya minden zugát, most kiderült, hogy az RC-XD használói a pályán kívül játszhatnak. Ez jó módja annak, hogy biztonságos helyről intézzük el az ellenségeket, bár nem éppen tisztességes módon.

The Nuketown RCXD easter egg trick still works in cold war. :,) from r/blackopscoldwar

Ez a terület eddig csak az apró járművek számára volt elérhető, van aki viszont rájött arra, hogy hogyan lehet ide kijutni. Aztán persze ott kempelnek és gyilkolnak. Persze amikor kiszúrjuk, hogy valaki onnan öl minket, ki lehet szedni, ám addigra már jó pár áldozatot szedhetett.

 

Úgy tudjuk, hogy a Treyarch még nem vette észre a problémát, de ez csak idő kérdése. Mivel ez egy kritikus hiba, hamarosan megoldják. Addig pedig érdemes a map külső részét is figyelni a harc során, nehogy valaki véletlen meglepjen.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×