A League of Legends új tárgyrendszere a feje tetejére állította a játék metáját. Előkerültek olyan hősök is, akiket már majdnem elfelejtettünk. Ilyen Amumu is.

A League of Legends új tárgyrendszere a feje tetejére állította a játék metáját. Előkerültek olyan hősök is, akiket már majdnem elfelejtettünk. Többek között ilyen Amumu is, a magányos múmia.

A karakter őrülten jól startolt el az előszezonban, szinte minden szinten dominál statisztikailag. A jungler pozíciónak ismét nagy szerepe van, ráadásul az sem elhanyagolható tény, hogy a karakter játékmenete is meglehetősen egyszerű.

A Riot Games viszont vállalható keretek közé szeretné szorítani a hőst, ugyanis a pozíció, amiben számít rá a közösség, jelenleg túlságosan is nagy hatással van a játékra. Nagy valószínűséggel hosszútávon komolyabb módosítások fognak érkezni a játékba, ám most „csak” egy hotfix gyengítéssel tudják kivenni a dzsungelesek hajójának vitorlájából a szelet.

Mark Yetter (Riot Scruffy) jelentette be Twitteren, hogy jön a gyengítés. S még azt is listázta, hogy pontosan mire lehet számítani.

  • A szintenként kapott manát 60-ról 40-re csökkentették.
  • Az E képesség alapsebzését 75-175-ről 75-155-re csökkentették.
  • Az R képesség stun-hatását 2 másodpercről 1,5-2 másodpercre módosították.

Ha minden jól ment, a fent olvasható változások már felkerültek az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×