Holnap érkezik a Black Friday, mely a FIFA-t se kerüli el. De, hogy pontosan mit is takar ez, és mire számíthatunk? Röviden összefoglaljuk.

 

A Black Friday mára már az egész világon elterjedt. A híres akcióknak és leárazásoknak külön története is van, és már nem csak a valós életben, de a virtuális térben is megelevenítik. Ez alól a FIFA se kivétel, és már a hivatalos promóciós kép is megérkezett. De pontosan mit is takar ez? Röviden összefoglaljuk.

Lightning Rounds

A Black Friday „promóció” egész hétvégén tart, mely óránkénti akciókkal árasztja el a felhasználókat. Egyet fizet, kettőt kap csomagok, 100k-s pakkok és sok minden mást is bedobhat az EA. Ezek már délután megjelennek és óránként számíthatunk a felbukkanásukra.

SBC hegyek

Nem csak vásárlással, hanem SBC-ken keresztül is csomagokhoz juthatunk. Black Friday miatt rövid intervallumú kirakósokat kapunk, melyekre nagyjából 2 óránk lesz. A legtöbb csomag valószínűleg Untrade lesz, de jó lehetőség a klubunk kiürítésére. Az ügyesek könnyen profitálhatnak, majd ezeken a kirakósokon.

Market Crash

A legtöbb játékos irdatlan mennyiségben bontják a csomagokat. A kereslet-kínálat egyértelműen a kínálat irányába dől, aminek következtében a játékosok árai szépen csökkenni kezdenek. A 100 ezer zseton alatti játékosokat jóval olcsóbban tudjuk majd beszerezni, de a nagyobb értékű játékosok áraiban is minimális völgyet láthatunk majd. Azok a játékosok, akik viszont nem lesznek bonthatóak a csomagokból, valószínűleg emelkedésre számíthatnak.

Best of TOTW

A Black Friday alatt szokott érkezni a Best of TOTW, amely a legjobb TOTW játékosokból összeverbuvált csapat. Visszatérhet Rashford, Kanté, Messi Inform lapja is a csomagokba és a játékosoknak újra lehetőségük lesz ezeket kinyitni. A tavalyi keret így nézett ki:

Rengeteg tartalom, rengeteg játékos, rengeteg lehetőség. Remek alkalom a zsetonszerzésre, és csapatépítésre. Kövessétek tehát figyelemmel az applikációt.

Sok sikert mindenkinek, és jó játékos szerencsét!

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×