Néha bizony nem mindegy, hogy a Call of Duty Warzone-ban hová is ugrunk. A jó loot elengedhetetlen a győzelemhez.

Már nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War átvegye a hatalmat a Warzone felett, ami többek között azt jelenti, hogy a két játék fegyverei mind megjelennek majd Verdanskban. Ezért is elengedhetetlen lesz a jövőben azon helyek ismerete a pályán, ahol jó lootot lehet szerezni. Néha ez a túlélés, sőt a győzelem kulcsa.

Az alábbi ugrásokhoz viszont bátorság is kell.

Természetesen jól tudjuk, hogy a Call of Duty: Warzone nem most jelent meg, az elmúlt hónapokban pedig valószínűleg már mindenki kitapasztalta, hogy hová érdemes, illetve hová szeret ugrani. A taktikák mindenki számára világosak. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy mivel a Warzone egyre népszerűbb, és a Cold War is új játékosokat hoz be a Battle Royale pályára, rengeteg a kezdő. Nekik kínálunk néhány tippet, hogy kellemes loothoz jussanak, amikor leérkeznek.

Hospital

Amikor elindul a meccs, már az ugrás előtt lehet látni, hogy hová is szűkül az első kör. Ez általában a pálya négy sarkának valamelyike, ami alaposan megnehezítheti a döntést.

A kórház a pálya alsó részének közepén van, és általában benne van az első körben. Tele van jó loottal, a főépületet körülvevő épületek pedig általában forgalmasak a jó kis zsákmány miatt. Innen azonban tovább haladni is könnyű lehet, általában még helikoptert is találni itt.

Stadium

Miután a stadion megnyílt, az újdonság varázsa miatt abszolút forgalmas helynek számított. Most már sokkal könnyebb ide ugrani, ráadásul itt még mindig jó a loot. Itt a legjobban akkor járunk, ha találunk egy kulcskártyát a bunkerekhez, ami elég cuccot kínál a játék további szakaszához.

A stadion ráadásul szintén jól helyen található, hogy egy darabig ne kelljen a kör miatt aggódni. Ha pedig gond van, tovább lehet futni a városba. A stadion tetején viszont rendszeresen szeretnek játékosok kempelni, szóval csak óvatosan körülötte.

Prison

Még egy hely, amiről általában azt gondolom, hogy közkedvelt, ám amikor ide ugrom legfeljebb egy-két csapattal találkozom. A játék első perciben forgalmas lehet, de itt általában nyugalom van. Ennek ellenére itt is akad néhány izgalmas loot. Óvatosan viszont az alagsorral, ugyanis én már eltévedtem ott, és alig tudtam kijutni. Előfordul néha az is, hogy ide szűkül a kör, ilyenkor pedig jó ötlet lehet védeni a börtönt.

Quarry

Ez mindig forgalmas hely, már csak azért is, mert tele van jó kis contractokkal, na meg persze rengeteg loottal. Quarry szintén jó lehetőségeket kínál arra, hogy hogyan menjünk tovább, hiszen közel van a katonai bázis, sőt még a gát is. Szóval innen jól lehet rotálni.

Train Station

A vasútállomás vitathatatlanul az egyik legjobb hely, ha jó lootról beszélünk. Rengeteg láda van itt, ráadásul, ha jön a kör, sok lehetőségünk van továbbmenni.

Ez a néhány hely az, amiről első körben azt gondoljuk, hogy érdemes lehet meglátogatni. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy bátorság is kell hozzá, hiszen valószínűleg sok rutinos játékos kedvelt helyei ezek. Gyakorlásra viszont mindenképp jó lesz. Aztán jöhet a win is.

Neked melyik a kedvenc kezdőhelyed?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×