Minden World of Warcraft kiegészítőt úgy vár a közösség, mintha a Messiás érkezne. Volt, aki még a közlekedési szabályokat is áthágta miatta…

Minden World of Warcraft kiegészítőt úgy vár a közösség, mintha a Messiás érkezne. A Battle for Azeroth után sokak esetében ez nem nagy meglepetés, mert míg én magam kedveltem ezt az időszakot, többen voltak azok akik a nemtetszésüket fejezték ki a fórumokon.

A Shadowlands egy teljesen új dimenzióba repíti el a játékosokat, amit Sylvanas Windrunner ténykedései után érhetünk el a történet szerint. Viszont a megjelenés meglehetősen hányattatottra sikeredett…

A bétatesztelők folyamatosan arról írtak, hogy nem tűnik stabilnak számukra a játék. A megjelenési dátum viszont vészesen közeledett. S mikor már a pre-patch időszaknak kellett volna elkezdődnie, a Blizzard bejelentette, hogy inkább elnapolják a kiegészítő megjelenését, mert bőven van még mit finomhangolni a címen. Annyit lehetett tudni, hogy még idén mindenképpen megjelenik.

Végül november 23. (itthon 24.) lett a kiemelt időpont, erre a hajóra pedig rettentően sokan jegyet váltottak.

Bbnogames is így tett, aki ráadásul World of Warcraftot (is) szokott streamelni barátaival a Twitch-en. A streamer éppen élőzött és várta, hogy belekezdhessen az új kalandja, amikor a – szintén streamer – barátja felhívta.

 

bbnogames – SHADOWLANDS PREVENTS SPEEDING TICKETS

Watch bbnogames’s clip titled „SHADOWLANDS PREVENTS SPEEDING TICKETS”

Itt derült ki, hogy a hívó azért nincs még játékon belül, mert egy rendőr félreállította gyorshajtásért. Mivel alapvetően egy törvénytisztelő polgárról van szó (legalábbis reménykedjünk ebben), hosszú elnézéseket kért a biztosúrtól, mondván csak egy játékmegjelenés miatt sietett hazafelé annyira. A rendőr a történet szerint ebből egyből levette, hogy a Shadowlands kiegészítő startjáról van szó, s emiatt büntetés nélkül továbbengedte a videóst.

Ebből is látszik, hogy a gamingnek mekkora hatása tud lenni a hétköznapokra. Bár ettől még erősen ajánljuk a KRESZ betartását!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×