A CD Projekt RED hamarosan megjelenő RPG-je alapján bemutatták a hihetetlen menő tematikus OnePlus Cyberpunk 2077 telefoncsomagot.

A Cyberpunk 2077 vitathatatlanul az év egyik legjobban várt játéka, és most végre tényleg csak pár nap van hátra a megjelenésig. A kiadó hivatalos bejelentése szerint a játék december 10-én mindenki számára elérhető lesz. Közben pedig ismét érkezett valami, ami miatt a hétköznapokban is úgy érezhetjük magunkat, mintha Night City-ben lennénk.

A CD Projekt RED és a OnePlus együttműködésében létrejött a Cyberpunk 2077 okostelefon, futurista tematikával.

Nemrég az Unbox Therapy mutatta be a különleges tematikával megjelenő okostelefont, bemutatva mindent, amit a Cyberpunk 2077 csomag kínál. Ebből kiderül, hogy nem csak a telefon külseje, de már maga a készülék doboza is Cyberpunk 2077 stílust kapott. A csomagban megtalálható Night City térképe, valamint egy sor kiegészítő. A Cyberpunk 2077 logó pedig még a telefon töltőjén is rajta van.

 

A vásárlók persze egy igen elegáns telefontokot is kapnak, illetve matricákat, hogy személyre lehessen szabni a telefon megjelenését. Maga a készülék is futurisztikus kialakítású, ami illeszkedik a Cyberpunk világához. Ezen felül a készülék az elindítás után is hű a játékhoz. A OnePlus egy tematikus menüt és hátteret kapott, amelynek középpontjában a neonfények állnak. Még egyedi hanghatások is telepítve lettek.

Sajnos a készülék egyelőre csak Kínában érhető el, szóval most be kell érnünk magával a játékkal, ami december 10-én érkezik. Azonban a tervek szerint a jövőben világszerte kapható lesz a különleges OnePlus Cyberpunk mobil.

Neked is kéne egy?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×