Már csak a bejelentés hiányzik.

Az Nvidia nem jeleskedik mostanában a titoktartás tekintetében. Az RTX 3080-asok után most az RTX 3060 Ti került a szivárogtatók középpontjába, gyakorlatilag már most is mindent tudunk a kártyáról. Láttuk az első képeket, mind az Nvidia-féle referenciapéldányról, mind pedig a partnerek egyedi kártyáiról.

A Manli most megerősítette az új kártyák specifikációit, de már a teljesítményt is láthattuk, ami alapján egy nagyjából RTX 2080 Super szintű kártyára kell számítani. Már tényleg csak arra várunk, hogy az Nvidia dicsőn bejelentse, hogy mikor is érkeznek a kártyák.

A Manli a korábban kiszivárgott specifikációkat erősítette meg. Eszerint a GA104-200 GPU mag foglal helyet az új RTX 3060 Ti-ok szívében, aminek a 8 GB-os memóriamodulja a 256 bites memóriabuszon keresztül üzemel majd. Az elméleti maximális adatátviteli sebesség 448 GB/s-ra rúg, továbbá 1410 MHz-es alap és 1665 MHz-es boost órajelekről beszélünk a Manli modellje esetén.

Várhatóan 399 dolláros, azaz nettó 121 ezer forintos árcédula várható, ami mire hazánkba érve 153 ezer forint körül fog alakulni. Legalábbis papíron, megfelelő készletmennyiség esetén. Szóval reméljük a legjobbat…

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/techinfohun/

×