A Disney+ nagy sikerű sorozata, a Mandalorian is hamarosan a Fortnite univerzum részévé válhat. Nem meglepő, a Disney és az Epic elég jó kapcsolatot ápol.

A Fortnite aktuális szezonja a Marvel képregényes univerzum karakterei köré épül. Nem meglepő, ugyanis a legnagyobb galibát éppen a hozzájuk tartozó galaktikus entitás, Galactus okozza, a szuperhősök pedig azért érkeztek meg a Fortnite szigetre, hogy megmentsék a világot.

Ám ennek a szezonnak hamarosan vége, s így sajnos lassan el kell köszönjünk a Marvel-szezontól. A játék kreatív igazgatója, Donald Mustard viszont megnyugtatott minden rajongót, egy nemrég adott interjújában azt mondta, a Marvel hősök még sokáig a Fortnite univerzum részei lesznek. A kollaboráció még bőven nem fújt ki.

Ezt az egyik legfrissebb leak is bizonyítja. ShiinaBR értesülései szerint a hamarosan startoló szezon Battle Pass tartalmai között a Mandalorian sorozat főszereplőit is megtalálhatjuk majd.

 

A kép mérete nem túl hatalmas, így kissé pixelesnek látszik, viszont a középpontból tökéletesen kivehető amiről beszélünk. Mando, a sorozat főszereplője és a Gyermek („Baby Yoda”) látható.

A két ismert karaktert két ismeretlen fogja közre, vagyis ez azt jelenti, hogy ha hivatalos kép szivárgott ki, akkor a következő szezontól kezdve visszaáll az Epic az eredeti tartalmakkal megpakolt Battle Pass csomag rendszeréhez.

Hogy lesznek-e további Star Wars, vagy Mandalorian tartalmak a csomagban, sajnos még nem tudni.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×