A Black Ops: Cold War közelgő friss perkjei már most kiszivárogtak, ami arra utal, hogy egy közkedvelt perk is visszatérhet.

A megjelenés óta tegnap végre új tartalom érkezett a Call of Duty: Black Ops Cold Warba. A Nuketown map sokak számára elhozta a nosztalgikus érzést. Ez az érzés azonban a jövőben tovább erősödhet, amennyiben igaza lesz azoknak az adatbányászoknak, akik gőzerővel dolgoznak az újdonságok felderítésén. Ha minden igaz, az első évad bevezetése során új perkeket kapunk.

Ezek közt egy jól ismert és közkedvelt perk is lehet, a Lightweight.

Az adatbányász TheGhostOfMW2 szerint egyelőre két új perk van készülőben, melyet már elrejtettek a játék kódjában. Ezek valamelyik tartalomfrissítés alkalmával érkezhetnek, gyaníthatóan a Season 1 során. A kettő közül a baloldali perk a Lightweight, mely számos korábbi Call of Duty-ban helyet kapott már.

Néhányan első ránézésre azt gondolják, hogy ez a Marathon perk, ami korlátlan sprintet ad a játékosoknak. Mivel azonban a Black Ops Cold Warban beépített unlimited sprint van, ennek nem lenne sok értelme. A Black Ops Cold War kapcsán azonban gyakori panasz a sprint sebessége, így a Lightweight perk jól jöhet még a loadoutban.

 

Ami a jobb oldalon látható perket illeti, senki sem tudja pontosan, mi lehet az. Egyesek úgy gondolják, hogy a „Team Link” lehet a Black Ops 4-től, ami lehetővé tenné, hogy az ellenség, akit a csapattársak jelöltek, látható legyen a minimapon. Ennek az elméletnek az az alapja, hogy a két perk ikonja igen hasonló.

Persze mivel ezek a forrásfájlok közül kihalászott ikonok, nincs garancia arra, hogy azt takarják, amit gondolunk. Illetve az sem lehet tudni, hogy ezek a perkek mikor kerülnek be a játékba, ha bekerülnek egyáltalán. Persze bármikor előkerülhetnek a játék további szakaszában.

A Season 1 egyébként ha minden igaz, december 10-én indul, amikor is rengeteg újdonságot tervez bevezetni a Treyarch.

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×