Más játékokba már bejött, úgyhogy az Epic is belevág. Lucas7Yoshi szerint hamarosan kedvünkre modolhatjuk majd a Fortnite meccseket.

Ha egyszer a fogaskerekek beindulnak, a modderek számára nincs határ. Láttuk már milyen beteg modok készítésére képesek akár a Wolfenstein 3D, vagy a Skyrim, esetleg a Minecraft, de lényegében bármelyik játék rajongói. A modolás lényegében a játékfájlok részleges átírását jelenti, melyek a játék mellé telepítve megváltoztatnak egyes elemeket. Ha már a Wolfenstein 3D-t említettük, az egyik legemlékezetesebb mod az volt, mikor mikulások jelentek meg náci katonák helyett.

A modolás egyik legjobb tulajdonsága, hogy a fejlesztők segítségével még könnyebben elérhetővé tehető a játékosok számára.

Jó hír a Fortnite rajongóknak, hogy a legújabb szivárgások alapján úgy tűnik, az Epic Games is beáll a sorba. A mindig jól informált Lucas7Yoshi ugyanis már elhintette, hamarosan érkezik a modolható környezet a Fortnite-ba is.

 

Hogy mit jelent mindez a Fortnite játékosok számára? Igazából a végtelen lehetőségek tárházát! Ha akarjuk, minden fából lámpaoszlopot csinálhatunk, a háztetőket lecserélhetjük félig behajtott könyvekre és elkészíthetjük saját skinjeinket is. A modoknak tényleg csak a képzelet szabhat majd határt, ha egyszer több millió Fortnite játékos rászabadul erre az újdonságra.

kép

Ezek a változások persze általában csak azoknak látható, akik letöltik az adott modot a játék mellé. Persze a játékosok kreativitását ismerve simán elképzelhető, hogy egy-egy mod a teljesítményre is hatással lesz az újragondolt pályaelemek miatt. De ez már legyen az Epic gondja, az mindenesetre biztos, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket ezzel az újítással.

Ti milyen modot készítenétek először?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×