Anders Vejrgang nevét már lassan mindenki ismeri. Az idei évben még egy WL mérkőzést se bukott el. A 14 éves fiatal egyelőre megállíthatatlan.

A RBLZ Gaming esportólója még csak 14 éves, de már most elképesztő módon bánik a labdával a virtuális gyepen. Anders Vejrgang továbbra is veretlen és már 180:0 rekordnál jár a FUT Champions meccsek tekintetében.

A 14 éves fiatalembert a FIFA 21-re a Redbull Leipzig esport csapata az RBLZ Gaming igazolta le, de egyelőre még nem versenyezhet a hivatalos FGS tornákon, ugyanis 16 éves kor alatt nem lehet indulni. Anders Vejrgang tehát még vár, hogy a nagyszínpadon is megmutassa, hogy mire képes. Először a nevével a FIFA 19-ben találkozhattunk, és már 12 évesen is elég jó eredményeket ért el. Klubbon belül is szoros a verseny, hiszen Umut Gültekin is csak egyszer kapott ki idén (az is DC miatt volt).

Anders FIFA 21 októberi listáján első lett Playstation platformon, míg novemberben jelenleg 8. helyen áll havi szinten. Összesen egy ember volt képes azonos teljesítményre. A 14 éves srác legnagyobb ellenfele a Feyenord esportólja Julianberg1203, aki szintén 180:0-ás mutatóval vág neki az első hivatalos versenynek.

Kíváncsian várom, hogy ki mit fog nyújtani az első FGS kvalifikáción, és meddig bírja veretlenül a két fiatalember. A kvalifikációk most hétvégén kezdődnek egyelőre Anders Vejrgang nélkül, de majd FIFA 23-ban ő is megmutathatja, hogy mire képes. Addig is íme a 180:0-s csapat, tele ismerős nevekkel és de nem a legdurvább felállással, amit egyes profiknál már megszokhattunk.

Nincs se R9, se más mezőnyjátékos ikon, de Rashfordot se látjuk a kezdőben.

Neked mennyi a legjobb WL rekordod?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×