Amióta csak megjelent a Warzone-ban a Juggernaut, a játékosok azóta kutatják, hogy hogyan lehetne könnyebben elintézni. Íme, pár tipp.

Egyes játékosok körében igen nagy problémát jelent a Juggernaut killstreak jelenléte a Warzone-ban. Vannak olyanok is, akik szerint ki kéne venni a játékból, mivel használata abszolút igazságtalan, s főleg akkor jelent problémát, amikor a játék az utolsó szakaszba ér. Olykor a legyőzhetetlen ellenség egy egész csapat lehetőségét elveszi a győzelemtől.

Összegyűjtöttünk pár tippet, amivel hatékonyabban lehet harcolni a Juggernaut ellen.

Ismerd az ellenséget

A legfontosabb, amit tudni kell a Juggernaoutról, hogy a HP-ja nem regenerálódik, kivéve persze akkor, ha megöl valakit. Ez azt jelenti, hogy minden olyan sebzés, melyet te vagy valaki más visz be neki, maradandó. Ez lehetőséget ad arra, hogy néha visszavonuljunk, életet és páncélt rakjunk fel, miközben ő gyengült.

Tarts távolságot

A Juggernauts nagyon lassú, egy SMG-vel felszerelt normál játékos mozgássebességének nagyjából 66-70 százalékával mozog. Ez azt jelenti, mindig van lehetőség arra, hogy biztonságosan elmeneküljünk. Ilyen esetben viszont figyelembe kell venni azt is, hogy egyes fegyverek bizonyos hatótávon kívül már nem olyan hatékonyak. A fontos és egyben nehéz feladat tehát a megfelelő távolság és a megfelelő fedezék megtalálása.

Készítsd elő a loadoutot

Van néhány olyan elem, amivel előre felkészülhetünk a Juggernaout elleni harcra. A Call of Duty Youtuber, TheXclusiveAce egy videóban is bemutatta, hogy az FMJ perk körülbelül 50 százalékkal növeli a lövedék Juggernaut ellen okozott sebzését, jelentősen csökkentve a szükséges lőszer mennyiségét is. Ugyanígy a kábítógránát (stun grenade) is tovább csökkentheti a Juggernaut mozgását.

 

A Juggernaut hátráltatására tökéletes lehetőséget lehet továbbá bármelyik thermite, molotov, vagy Air Strike is. Egyes játékosok a Riot Shield használatát is javasolják, ami segíthet védeni a csapattársakat a Juggernaut elleni harc során. Végső bónusz-tipp a nagyerejű fegyverek, például a rakétavető használata, ami szintén hatásos lehet.

Te hogyan szoktál elbánni a Juggernauttal? Van pár egyedi tipped?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×