Lassan egy éve nem játszott hivatalos CS:GO meccset, ScreaM mégis letaszíthatatlan a headshot statisztikák élmezőnyéből.

2020 augusztusában ScreaM bejelentette, hogy végleg visszavonul a profi CS:GO-tól. Legutoljára 2019 decemberében játszott hivatalos tétmeccset, utána már inkább más játékok érdekelték. Lassan tehát már egy éve, hogy az egykori headshot machine CS:GO statisztikái változatlanok, letaszítani azonban mégsem sikerült őt a trónról.

Bármilyen hihetetlen is, ScreaM még mindig rengeteg kategóriában most is első.

 

A belga terminátor magasan vezeti az összes headshot kategóriát, karriere során 18.724 fejest lőtt összesen. Az aktív játékosok közül NBK áll hozzá a legközelebb, az OG játékos 18.154-el üldözi. Mindezt úgy, hogy NBK végigjátszotta 2020-at is, míg ScreaM már egy éve nem CS:GO-zott.

De ha őszinték akarunk lenni, az összes headshot statisztikája nem feltétlen az, amit keresünk. A minőség előbbre való ugyanis a mennyiségnél. Éppen ezért lássuk a fejlövések arányát és a körönkénti headshotok számát!

Azt hiszem nem meglepő, hogy ScreaM itt is az élmezőnyben tanyázik. A körönkénti headshot statisztikákban 0.5-el világelső, a headshot pontossága pedig elképesztő 68.1% karriere során. És nem csak online fenegyerek volt, LAN-on is ő volt a király. Sőt, igazából még mindig az.

Ha ugyanis rászűrünk a LAN meccsekre, Scream még egy évvel utolsó meccse után is vezeti mindkét statisztikát.

Nem is lehet kérdés, hogy a headshot machine jelzőt vélhetően örökre kisajátította magának ScreaM a CS:GO közösségen belül.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×