Az egyik Cyberpunk 2077 tesztelő belevetette magát a játékba, és egy igen hosszú játékmenet után sem ért a végére.

A CD Projekt RED nem is olyan rég kijelentette, hogy a Cyberpunk 2077 kampányának hossza valamivel rövidebb lesz, mint a The Witcher 3 esetében volt. Ennek oka, hogy a kiadó rengeteg panaszt kapott amiatt, hogy a játékosok zöme soha nem jutott a játék végére. Persze ennek oka a rengeteg mellékküldetés és nem feltétlen a kampány hossza.

Úgy tűnik, hogy hasonló „probléma” jelentkezhet a Cyberpunk 2077-ben is.

A hétvégén a CD Projekt Red egyik tesztelője, Lukasz Babiel véletlenül elhintette, hogy már több mint 175 órát rakott a játékba és még közel sincs a végéhez.

Egy kérdésre válaszolva persze elmondta, hogy miért lehet így. Babiel ugyanis lassan játszik, a szokásosnál is többet lopakszik, mindent kilootol, a játék minden funkcióját kihasználja, mindezt nehéz fokozaton. Ez persze sok időt emészt fel, így lehet, hogy 175 óra után sincs még vége a játéknak. Babiel azt is megjegyezte, hogy a Cyberpunk 2077 nehézségi szintje bármikor megváltoztatható.

Korábban mi is írtunk arról, hogy a 175 óra alapvetően a Witcher 3 befejezéséhez szükséges minimum idő, bár nyilván a DLC-k hozzáadnak ehhez, illetve a játékstílus is mérvadó. Ha a Cyberpunk 175 óránál rövidebb kampányt tartalmaz, de bőven akad mellékküldetés, akkor kijelenthető, hogy kellő mennyiségű játékélményt biztosít mindenki számára.

Meg kell azonban jegyeznünk ugyanakkor, hogy a Cyberpunk 2077-nek több vége lesz, ezért érdemes többször is végigjátszani a játékot. Most, hogy ismét mindenki otthon van, idő mint a tenger, nem igaz?

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

 

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×