Nem tudod eldönteni, melyik kezdőként mit válassz? Vagy csak fejleszteni szeretnél egy fegyvert, de nem tudod melyiket? Majd a statisztikák segítenek.

Hiába friss játék még a Black Ops Cold War, már most rengeteg frissítés érkezett hozzá, mely természetesen folyamatosan változtat a metán is. Nehéz tehát kiigazodni a rengeteg fegyver közül, ha ki szeretnénk választani a legjobbat, amivel harcba indulhatunk.

De a statisztikák nem hazudnak!

A játék beépített Combat Record rendszerének köszönhetően valós képet kaphatunk az aktuális metáról. Na persze a legjobb fegyver kategóriája mindig is relatív lesz, de a legnépszerűbb fegyvereket igenis könnyen megtalálhatjuk a segítségével.

Ha tehát kezdőként kiválasztanád, melyik fegyverrel szeretnél az elsők között megismerkedni, vagy pár meccs után döntenéd el mire gyúrsz rá leginkább, adunk pár tippet. Lássuk is, mit használ mostanában a legtöbb játékos!

Krig 6

Azon kevés fegyverek egyike, amely megúszta, hogy hozzányúljanak a fejlesztők. Így tehát a Black Ops Cold War indulása óta ugyanazt nyújtja: magas fokú stabilitást és könnyű kezelhetőséget.

AK-47

Az örök kedvenc, bármilyen játékban is bukkan fel. Mint mindenhol máshol, itt is egy igazi „high-risk, high-reward” fegyver. Nagy távolságért és nagy damage-ért cserébe nagyobb recoil és nehezebb kezelhetőség. Természetesen a kiegészítők javítanak valamit a dolgon, attól függ milyen stílusban szeretnénk használni.

MP5

Ha a Krig esetében azt emeltük ki, hogy még egyáltalán nem változtattak rajta, akkor rögtön itt is van a másik véglet. Az MP5-höz kellett eddig a legtöbbször hozzányúlnia a fejlesztőknek, hiszen az indulás óta ez a legerősebb fegyver a játékban. SMG-hez képest brutális lövési távolságából azóta visszavettek, de a sebzése változatlan maradt. Ezáltal közeli távra továbbra is az egyik legjobb barátunk lesz még egy ideig.

AK-74u

Egy újabb Kalasnyikov a listán, bár a szerepe teljesen más. Az MP5 nerfelése után ő vette át a „messzire is jól használható SMG” képzeletbeli trónját. Kicsit lassabb is nála, de a kezelhetőség és a távolra is pontos lövések kárpótolnak cserébe.

XM4

Tökéletes kezdőfegyver, hiszen egy kicsit minden benne van, amit egy AR-től elvárunk. Korrekt strafe speed, jól kezelhető aim, és nagy távolságra is pontosan lő. Az univerzális használhatóság átka, hogy kiemelten egyik statisztikában sem teljesít.

A beépített Combat Record statok szerint tehát velük érdemes próbálkozni kezdőként, vagy ha a nagy killstreakekre akarunk rámenni. Hajrá mindenkinek!

Forrás: Charlie Intel

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×