Bárhonnan nézzük, a YouTube most óriási baromságot csinált.

Lehet gyűlölni Belle Delphine-t, de kétségtelen, hogy a marketingképességeiért versenyeznének a cégek. A botrányairól ismert Delphine-nek ezúttal a YouTube-bal gyűlt meg a baja, hirtelen ugyanis a videómegosztó óriás kitiltotta platformjáról az internetes sztárt.

A ban a semmiből jött, mindenféle figyelmeztetés nélkül, amit szintén nehezményezett Delphine. A kitiltás mögött a YouTube-ra feltöltött szexuális tartalmak állnak.

 

A botrányhősnő kettős mércével vádolta a YouTube bíráit, hiszen Cardi B – WAP című szoftpornóba illő szerzeményét nemhogy nem tiltja, hanem még a hirdetését is engedélyezi a YouTube. Ezek után pedig felmerül a kérdés, hogy hol húzódik meg a vonal valójában. Mikortól nevezhetünk valamit túlzott szexualitásúnak? Vagy ha tényleg komolyan vesszük a szexuális tartalmak tiltását, akkor hirtelen Nicki Minaj munkássága is oda lesz? Nos, ezen nem gondolkozott túl sokáig a YouTube, helyette inkább visszaengedték Delphine-t.

 

Az immáron ismét youtuberként tevékenykedő Delphine pedig boldogabb, mint ezelőtt. Noha a YouTube csapata nem kommentálta a történeteket, az első kirohanás után jelezték, hogy utána néznek a kitiltásnak. Majd nem sokkal később már ismét elérhetővé vált Belle Delphine csatornája.

Hurrá?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/techinfohun/

×