Ugyanis erről a két óráról kiderült, hogy bizony átlátszanak a falakon…

A Call of Duty: Warzone számos órát tartalmaz, amelyet a játékosok viselhetnek Verdanskban. Sok különböző típusú óra létezik, amelyek meg tudják mondani a játékosoknak az időt, megmutathatják hogyan haladnak, vagy iránytűként is szolgálhatnak.

Ez szórakoztató módszer a karakterek testreszabására, viszont az órák közül kettővel akadt egy kisebb-nagyobb probléma.

A Warzone egyik játékosa nemrégiben felfedezte, hogy a falakon átlátszanak a „Strange Magic” és az „Time of the Season” órák.

PSA: Don’t wear these watches because they are visible through walls (Strange Magic, Time of the Season) from CODWarzone

A játékos  meg is mutatta, hogy az órák a Gulag falain keresztül jól láthatók, ami igencsak hátrányos helyzetbe hozza az órát viselő játékost. Ha megnézzük, látható egy kis fényt az órából.

Ennek köszönhetően könnyedén eltakarította az enemyt, mivel tudta, hol van és figyelmeztette a többi játékost, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát.

A Time Of The Season és a Strange Magic órákat a hatodik szezonban mutatták be, egyedülálló holografikus megjelenéssel rendelkeznek. Sok játékos élvezi a stílusos órák használatát a Warzone-ban vagy a Call of Duty: Modern Warfare-ben, de egyelőre jobb másik lehetőséget választani.

A probléma jelenleg nem szerepel az Infinity Ward Trello táblán, de a fejlesztők valószínűleg hamarosan észreveszik és orvosolják azt.

Te is tapasztaltad már ezt a játék során? 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×