Úgy tűnik Evelone lenyúlta valaki más accountját.

A Twitch streamer Evelone, akinek több mint 1,2 millió Twitch követője van, és a CIS régió egyik legnagyobb CS: GO közvetítője, kapott egy „szupi” Steam bant miután kiderült, hogy lenyúlhatta egy másik felhasználói fiókját.

Már nem férhet hozzá az inventoryhoz, amelynek becsült értéke 155 ezer dollár (jelen árfolyam szerint 47 millió forintnyi összeg.).

Mit vásárolhatunk 155 ezer dollárból? 310 PS5-öt, vagy 30 kamionnyi Smartiest, esetleg egy Lamborghini Huracan 65%-át. Végül is mindegy is hogy mit, a lényeg: ez egy hatalmas összeg. Tehát az, hogy teljesen megtiltják a hozzáférést, korántsem ideális/fair.

Ez esetben a Steam ban a játékokra nem vonatkozik. Ehelyett megakadályozza a játékost abban, hogy hozzáférjen fórumokhoz, barátokhoz és – ami a legfontosabb – a trading markethez, amely a CSGO kultúrájának és gazdaságának jelentős része.

Különösen káros, ha ilyen hatalmas összeget ér el a készlet.

A következő üzenetet posztolta a Telegramon:

A Steam adminisztrátorától kapott üzenetben pedig ez állt: „A jelentések szerint ennek a fióknak tulajdonosa ellopott egy másik Steam-fiókot. A fiókot a Steam előfizetői szerződés feltételeinek megfelelően felfüggesztettük. A fiók letiltását nem töröljük. ”

Érdekes eset, mindenesetre simán elképzelhető, hogy a tiltás téves és csak a trollok tömeges bejelentéseinek köszönhető az incidens…

Ti mit tennétek hasonló helyzetben? 

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×