Úgy tűnik, hogy még az év vége előtt új hőssel gazdagodhat az Idézők Szurdoka.

Egyelőre nem sokat tudni a League új, „szökött bűnözőjéről”, de a közösség nyomozói munkájának köszönhetően néhány apró információt már megtudhattunk róla.

Míg a Riot által igencsak sok tease jutott nekünk Ruined King személyét illetően, sokan úgy vélik, hogy igenis megérkezik majd Ő is a Szurdokba, de ennek még nem jött el az ideje.

Seraphine megjelenése például egy insta fiókkal és cuki pop zenével párosult ami lássuk be, jól illik a kis bohókás stílusához.

Ám ezúttal valami sokkal komolyabbat és sötétebbet kaptunk…

November 21-én a Riot kiadta az új hős első előzetesét.

A videó égő lándzsát, baljóslatú háttérhangokat és egy feliratot tartalmaz: “Hurt someone enough, and they might just hurt you back.”

Az ütemterv részeként a Riot elfogatóparancsot adott ki egy „RENDKÍVÜL veszélyes” szökevényről. A szökevényről azt írják, hogy „erősen páncélozott és támad, ha csak egy kicsit is provokálják ”, ami arra utal, hogy a bajnok tank-support lesz.

Ha ez a helyzet, akkor ez az új jövevény lesz az első dedikált tank-support egészen Tahm Kench 2015-ös megjelenése óta.

Mik a képességei?

Sejtések szerint ennek a bajnoknak beépített páncéltörő képessége lehet, amit a teaser is alá támaszt. Ez nagyon fontos lehet akár az AD carry frontvonalbeli aprítását illetően vagy akár a Tankok elleni küzdelemben is.

Mikor érkezik a Liga következő bajnoka?

A Riot szeptemberben megosztotta velünk, hogy jó úton haladnak afelé, hogy az év lezárása előtt két új bajnokot engedjenek szabadon. Tekintettel arra, hogy már nem sok van hátra 2020-ból, feltételezzük, hogy nemsokára meg is szerezhetjük őt.

Úgy tűnik, hogy ez a szökevény lesz a Riot legújabb támogató bajnoka és ezzel együtt az egyik legkülönlegesebb is.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×