A Black Ops Cold War fegyvereinek alapos vizsgálata megmutatja a játék legerősebb fegyvereit a sebzés, a TTK és a gyorsaság szempontjából.

Ahogy szinte minden Call of Duty játék esetében, a Black Ops Cold Warban is nagyon fontos, hogy a fegyvereinket a lehető leghatékonyabban építsük fel. A különböző fejlesztések, kiegészítők ismerte és kezelése elengedhetetlen egy erős loadout kialakításához. Most feltárult néhány alapstatisztika a Cold War fegyvereit illetően, ami segítség lehet ebben.

Minden eddiginél jobban betekintünk bizonyos statokba, egy-egy fontos szempont alapján kategorizálva a fegyvereket.

A népszerű Call of Duty YouTuber, TheXclusiveAce rengeteg munkát fektetett abba, hogy elemezze a játékot és a fegyvereket. Mindent maga nézett át, és tárt elénk. Mi most azt mutatjuk be, hogy egyes szempontokat figyelembe véve, melyek a leghatékonyabb fegyverek.

Black Ops Cold War – Fegyverek a leggyorsabb TTK-val

Ha az indulás óta játszol, akkor bizonyára tudod, hogy milyen fontos szerepet játszik a Time To Kill, vagyis az az idő, amíg egy fegyver megöl egy ellenfelet. Ebben nyilvánvalóan az MP5 vezetett, ám az SMG nerfek óta a Tactical Rifles fegyverek az élre törtek ebből a szempontból.

Itt persze nem annyira figyelemreméltó a lövedék sebessége vagy a tűzsebesség, a TTK viszont igen. Az M16 és az AUG a játékban a legjobb TTK-val rendelkezik, ami pontosan 132, illetve 154 milliszekundum. Ne felejtsük el azonban, hogy ezek az értékek abszolút minimumként, nem pedig átlagként értendők.

Bár az említett két fegyver kiemelkedik a kategóriában, van egy másik fegyver, ami meglepően gyors TTK-val rendelkezik. A KSP 45 SMG 166 ms-os TTK-val büszkélkedhet, sőt a játékban a legjobb lövedéksebességével rendelkezik.

Legerősebb fegyverek a Black Ops Cold Warban

Miközben a TTK nyilvánvalóan fontos, a nyers erő, a sebzés szintén fontos a legjobb fegyver kiválasztásakor. Ha tényleg gyorsan akarunk valakit elintézni, kelleni fog a tűzerő. Az SMG-k tekintetében a KSP 45 golyónként 50 sebzéssel vezeti az osztályt, 8 sebzéssel több ez, mint a Milano 821 esetében. Az AR-ek tekintetében az AK-47 vezet 38 sebzés/tölténnyel, bár a Krig szoroson követi 35-ös sebzéssel.

Leggyorsabb fegyverek a Cold Warban

Ha az a célod, hogy olyan gyors legyél a pályán, amennyire csak lehet, akkor több tényezőt kell szem előtt tartani. Az ADS sebesség, a Sprint Out idő és természetesen az alapmozgás sebessége is fontos ilyenkor. Az ADS sebesség tekintetében a legjobb választás a Milano 821 lehet, ami kiegészítők nélkül is 25 ms-mal gyorsabb, mint bármely más SMG (250 ms).

A Sprint Out idő tekintetében 233 ms-mal vezet, az MP5 és a Bullfrog mellett. Végül, de nem utolsósorban, az összes SMG a játék leggyorsabb mozgási sebességét teszi lehetővé.

Természetesen ez csak néhány információ a fegyverekről, ha bővebben érdekelnek az adatok, nézd meg a teljes listát. Ezt érdemes elmenteni későbbre, hiszen mindig segíteni fog abban, hogy átnézzük a fegyverek statjait.

Ne feledd, hogy ezek csak az alapstatisztikák, melyek a fegyverkiegészítőkkel javulnak. Te melyik fegyvert használod?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

 

×