Aydan sikeresen összehozta a legújabb Call of Duty: Warzone világrekordot, amikor 60 embert ölt meg egyedül, csapatok ellen.

Az ismert Call of Duty streamer most igazán meglepi a közösséget elképesztő teljesítményével. Aydan új világrekordot állított fel egy meccs során, amikor is egyedül állt ki négy fős csapatok ellen.

Aydan 60 killt hozott össze egyedül.

Miután az Infinity Ward kiadta a Warzone-t, az hatalmas sláger lett a streamerek körében is. Egyes játékosok persze sorra szeretnék megdönteni a rekordokat is, a világrekordokért pedig kemény harc indult. Így kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az, aki esetleg majd megdönti Aydan rekordját.

A legdurvább az egészben, hogy Aydan a meccset is megnyerte úgy, hogy utolsó ellenfele egy Juggernaut volt.


Az előző világrekordot egyébként néhány hónappal ezelőtt hozta össze Stikinson, aki szeptember 15-én érte 57 killt szerzett.

„Megtiszteltetés számomra, hogy az első olyan játékos vagyok, aki elérte a 60-at” – mondta Aydan a követőinek egy Twitter-videóban.

A teljes meccset Aydan Twitch csatornáján találjátok.

Rögtön két kérdés merül fel bennem. Először is az, hogy ki fogja ezt legközelebb megdönteni, illetve hogy vajon magyar viszonylatban mi lehet a jelenlegi rekord?

Te például meg tudnád dönteni?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

https://leet.hu/?s=geforce&post_type=product

×