Tegnap egy újabb adag Liga Objective lapot kaptunk. Ezúttal az angol másodosztályból verbuválhatunk játékosokat. Sinclair lapja viszi szerintem a prímet.

A szombati nap után egy újabb adag Liga Objective csapattal gazdagodtunk. Héctor Bellerín az első osztályból, míg King, Sinclair és Dack a második osztályból siet a segítségünkre. Lássuk, hogy milyen Squad Foundations lapokat kaptunk.

King tavaly decemberben kapott egy hasonló lapot. Akkor még az első osztályban játszott a Bournemouth, de azóta kiestek a PL-ből. Most a másodosztályból villanthatja meg, hogy mit tud és mellé két extra társat is kapunk. Nézzük is a feladatokat!

  • Scoring Streak – Rúgj 15 gólt EFL Championship játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban úgym hogy legalább hét EFL Championship játékos van a kezdődben. A feladat teljesítéséért megszerzed Dacket.
  • Assitance Required – Adj 15 gólpasszt EFL Championship játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban úgy, hogy legalább hét EFL Championship játékos van a kezdődben.
  • Playing Time – Játssz 15 mérkőzést Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban úgy, hogy legalább hét EFL Championship játékos van a kezdődben. A feladat teljesítéséért megszerzed Sinclairt.
  • Winning Streak – Nyerj 10 mérkőzést  Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban úgy, hogy legalább hét EFL Championship játékos van a kezdődben.

A feladatok nem vészesek, ráadásul játékért és gólért már kapásból két játékost szerzünk. Sinclair lapjáért 15 mérkőzést kell lejátszanunk, ami lehet, hogy picit időigényes, de szerintem megéri a fáradalmat.

De csak nézzünk rá a lapra, alap pace 94-es, ami nagyon jó egy cserénél. 80-as befejezés nem túl nagy, de valószínűleg magasabb egy-két padon ülő játékosodnál. Rövid passzai kiválóak egy szélsőhöz. Agility-Balance kombináció Kent szintjét súrolja. Ereje van és Staminája is. Ráadásul a tizenegyes párbajban se vész el. Nekem a padomra mindenképp befér. A fáradt lábak ellen jól fog jönni csereként, de majd a játék megmutatja, hogy tényleg mennyire jó lap.

Ti megszerzitek Sinclair lapját?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×