Körülbelül egy hónappal a megjelenés után, várhatóan december 10-én érkezik meg a Call of Duty: Black Ops Cold War 1. szezonja.

Hetekkel a szezon megjelenése előtt, a leakereknek köszönhetően láthatjuk a listát az érkező mapokról, fegyverekről és persze a scorestreakek sem maradhatnak ki.

A Call of Duty történetében először, a Warzone nem csak a különböző konzolok és rendszerek közti cross-playt teszi lehetővé, a játékbeli tartalmakkal is lehetőségünk nyílik erre.

December 10-én a Treyarch rajongói végre élvezhetik a Black Ops Cold War vadiúj seasonjét, és lehetőséget kapnak arra, hogy ezt a tartalmat a Verdanskba is elvigyék.

Elméletben ez azt jelenti hogy a játékosok használhatják a loadoutokat egy Modern Warfare AK-47 mellett a Cold War AK-47u-val.

https://twitter.com/WarzoneNewz/status/1330258376199200778

 

Ahogy a WarzoneNewz írja, négy új térkép, két új fegyver és egy új scorestreak várható december 10-én.

A négy új map: Dune, Mall, Apocalypse és Echeleon.

Míg az Echeleon úgy hangzik, mint az „echelon” szó sci-fi elírása, amely megfelelne a BOCW Zombies módjának, várhatóan a megfelelőbb nevű Apocalypse lesz az a térkép, amely kizárólag erre a módra készült.

Várhatóan mindkét új fegyver automata lesz, de a Groza egy bullpup assault rifle, amely az orosz OT-14-re épül, ami pedig maga is az AK-74u-ra épül.

A kiszivárgott képekből a Modern Warfare RAM-7-hez hasonlónak tűnik.

https://twitter.com/CODColdWarNewz/status/1330194670354378755

 

A másik új kiszivárgott fegyver szintén automata, de megerősítették, hogy ez pedig egy shotgun.

A WarzoneNewz „teljesen automata fegyvernek” minősítette, a mellékelt kép egy hosszú, karcsú felépítést mutat, amely inkább egy LMG-re hajaz, mintsem egy igazi chunky shotgunra. Érdekes.

https://twitter.com/WarzoneNewz/status/1329878928094343171

És végül de nem utolsó sorban, a „K9 Unit” ami hasonló lehet mint a Black Ops 4-es Nomad’s Dog.

Nos, ti mit gondoltok ezekről a lehetséges újdonságokról? 

 

 

×