A PUBG egyik ismert csalóját bannolták miközben élőben közvetített a Twitch-en, ezzel éljenző hullámot keltve a közösség tagjai között.

A szóban forgó Twitch-fiók neve „vesprine”, de maga a játékos a PUBG lobbiban és az online közösségekben széles körökben ismert arról, hogy állandóan új accountokat készít, csak hogy újabb csalásokat használhasson.

„Mindig felbukkan. Ugyanaz a srác újra és újra. Megpróbál csatlakozni, de repül is az instant ban.”- mondta a Reddit ’The-Basic-Bro’ nevezetű felhasználója.

Míg egyes játékosok szigorúbb lépéseket akarnak látni a játékos ellen, a PUBG közösségi menedzsere, aki a „Hawkinz” néven fut, megtette a részét, hogy megakadályozza a csaló játékra gyakorolt ​​hatását.

Cheater banned in real time from PUBATTLEGROUNDS

 

A PUBG indulása óta már igen hosszú utat járt be, de a hackerek továbbra is komoly problémát jelentenek.

Egy stream alkalmával újra megjelent a srác, hogy újabb cheateket próbálhasson ki, de ekkor jött az, amire nem számított…

Adása közepén kapott egy értesítést a PUBG-ban, amely a következőket írta: „Korlátozott account – A munkamenetet hackek használata miatt leállítjuk.”

Bár a Twitch-fiókból nem sok minden maradt azóta, hogy betiltották, a „701dirty” felhasználó által készített screenshot hálisten’ megörökítette Hawkinz válaszát a pórul járt streamer számára.

701Dirty szerint a tiltás röviddel azután következett be, hogy többen felismerték és jelentették az élő közvetítést.

Sajnos, hacsak nem történik komolyabb fellépés a PUBG hackereivel szemben, a vesprine-hez hasonló játékosok továbbra is tönkreteszik a mérkőzéseket, kitiltják őket, majd más néven megjelennek.

Ti is sokszor találkoztok csalókkal PUBG közben?

×