Egy streamer világrekord-kísérlete akkor ért véget, amikor a szerver úgy döntött, kidobja. Azonban így is elképesztő az eredmény.

A Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenése után nagyon sokan vetették bele magukat a zombimódba, ahol hullámokban meg kell küzdeni a különböző szintű zombihordákkal. Kedves barátaim szerint a játékmód a 11. szint után már elég nehéz, egy streamer azonban jóval tovább ment.

Elképesztő szintrekord zombimódban, majd szerverprobléma és szívfájdalom.

Azt gondolnánk, hogy láthatjuk, amikor a streamer végül meghal, de sajnos nem. A szerver egyszer csak úgy gondolta, eljött az ideje annak, hogy kifagyjon, így sajnos sosem tudjuk meg, hogy NoahJ456 meddig jutott volna. Persze így sem panaszkodhat, hiszen összesen a 208. hullámig jutott. Persze még bírta volna, így valószínűleg egyik game crash sem okozott nála még akkora szívfájdalmat, mint ez. Nem lett meg a világrekord.

 

Szegény Noah nagyon közel volt ahhoz, hogy elérje a 256. kört, ami zombimód utolsó köre. Nem sokkal azután, hogy a közvetítés során többen írták, hogy náluk szerverprobléma miatt leállt a játék, Noah képernyője is feketére váltott és egy hibaüzenet jelent meg. Szegény streamer jókedve is rögtön eltűnt.

Bele sem merek gondolni, milyen érzés lehet, mikor a szerver miatt hiúsul meg egy potenciális rekordkísérlet. Ettől függetlenül gyönyörű eredményt ért a srác. Gratulálunk!

Te hogy éreznéd magad ilyen helyzetben?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×