Rengeteg Amazon várásló arról számolt be, hogy a megrendelt PS5 helyett valami teljesen mást kaptak. Trollkodás vagy tévedés?

Az utóbbi időben a Twitteren elszaporodtak azok a bejegyzések, miszerint az Amazonos PS5 előrendelés ugyan megjött, de a konzol helyett valami teljesen más volt a dobozban. Többek között macskakaját, konyhai eszközöket, illetve egyéb véletlenszerű terméket találtak a dobozban.

A vevők többsége természetesen nagyon csalódott.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy átverésről van szó, vagy csupán logisztikai tévedésről. Az Amazon úgy tűnik, eddig még nem reagált az esetekre. Miközben egyesek szállítási vagy csomagolási hibára panaszkodnak, mások szerint még baljósabb dolog állhat a dolog hátterében. Az egyik vásárló úgy véli, hogy valaki kibontotta a csomagját, és szerinte ő már nem azt kapta, amit az Amazon küldött neki. Vagyis valaki kilopta a PS5-ös, visszacsomagolt valamit és kézbesítette a dobozt.

„Az Amazon UK nem használ átlátszó szigszalagot, így gyanítom, hogy a szállítás során felnyitották, kicserélték a tartalmát és kiszállították a dobozt” – írta.

Eddig macskaeledelről, konyhai eszközökről, játékfegyverről és sok másról számoltak be. Várhatóan az Amazon hamarosan reagál, és mindenki megkapja az előrendelt PS5-öt. Ha nem, akkor nagy bajban lesznek, mivel jelenleg a gépet sehol nem lehet kapni.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×