A két EU veterán is csapatot vált. Perkz Észak-Amerikát igázná le, míg Rekkless ismét trófeákkal bővítené a saját gyűjteményét.

Megtörtént az, amit a VB után pedzegettet nekünk a sajtó. Rekkles elhagyja a Fnaticot és a legnagyobb riválishoz, a G2 Esportshoz igazol. Perkz megüresedett helye nem maradt tehát sokáig üresen, és a horvát nem szeretne volt csapatának útjába állni ezért egy új kontinensen próbál szerencsét.

Korábban is lehetett hallani róla, hogy a Cloud9 nagy igazolásra készül. Perkz kivásárlási ára 5 millió dollár volt, amit az észak-amerikai szervezet le is tett az asztalra, és kivásárolta a horvát játékost a kontraktusából. A tavaszi szezon jól sikerült a kékeknek és hosszú idő után újra LCS címet ünnepelhettek. A jó tavaszi szezont azonban egy felemás nyári követte. A rájátszásban kiestek a tornáról, és a csapat történetében először nem jutottak ki a VB-re. Valószínűleg a szervezetnél érezték, hogy komoly változásokra van szükség, ha szeretnék dominálni Észak-Amerikát ezért minden követ megmozgattak, hogy ehhez megtalálják a megfelelő játékost. Itt jött képbe Perkz, aki a Európa után Észak-Amerikát is meghódítaná. A csipkelődés már az első üzenetében érződött, és nem csak az amerikai, hanem az európai riválisoknak is odaszúrt.

„2021 lesz az első év, amikor NA, EU előtt végez. Figyeljetek;) „

Mindeközben a G2 Caps után Rekklest is megszerezte az FNC-től és ezzel lehet, hogy a valaha volt legerősebb csapatott tették össze az európai szintéren. Rekkles mindig a legjobb lövészek szintjén volt emlegetve és lehet, hogy ez az ötös végre képes lesz egy VB címet is elhozni? A hírre Jankos reagált legjobban, aki ezt üzente Twitter fiókján.

„Rekkles érkezésével semmi se változik. Még mindig én vagyok a csapat legrosszabb tagja.”

Ez a két változtatás már eléggé felcsigázott és az átigazolási időszak még csak most kezdődik.

Szerinted mire lesz képes a G2 Rekklesszel?

×