A Premier League is megkapta a saját liga objective lapját. Héctor Bellerín szerezhető meg, ha teljesítjük a kívánt feltételeket.

Mollet után újabb Liga Objective játékost hozott az EA. Ezúttal az Arsenal jobbhátvédje, Héctor Bellerín megszerezhető. A feladatok hasonlóak, mint a franciánál, csak ezúttal Premier League köntösben.

Ezeket a feladatokat kell teljesíteni:

  • Premier League Wins: Nyerj 15 mérkőzést úgy, hogy csak Premier League játékosok vannak a kezdődben, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Scoring Prowess: Rúgj 30 gólt Premier League játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Assist Kings: Adj 20 gólpasszt Premier League játékosokkal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Premier Range: Szerezz gólt beadásból 4 különböző mérkőzésen Premier League játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.
  • Feeling Finesse: Szerezz gólt Finesse lövéssel 6 különböző mérkőzésen Premier League játékossal, Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece játékmódban.

Ha ezt az öt feladatot teljesítjük egy speciális Héctor Bellerín kártyával gazdagodunk.

A Low Defensive Work Rate nem annyira szimpatikus. A statisztikái amúgy szerintem egész erősek. Talán egy picit gyenge és könnyen eltolják, de alapjáratban szerintem használható lap. Ha nem más, akkor jó lesz Foddernek. A feladatot 6 hétig teljesíthetjük, szóval van bőven időnk kifarmolni. Rengeteg tartalom várható még a játékba, és szerintem még érkezik majd egy-két League Objective játékos.

Nektek tetszik Bellerín új lapja? Kezdő vagy fodder lesz?

×